Fényfestés > VILÁGÍTÁS témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fényfestés > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Lightmare Kft.
http://www.lightmare.hu/

Fényfestéssel akár háztömbnyi épülethomlokzatokat lehet teljesen átváltoztatni mozgó vagy statikus képekkel. A Lightmare Kft. többek között ebben is segítséget nyújt.

Lightmare Kft.
Fényfestés
http://mediapedia.hu/fenyfestes

Az épületek, utcák, közterületi műtárgyak vetítővászonként jelennek meg a színes, mozgó és statikus képeket formáló fények számára dia és egyéb effekt vetítők segítségével. A fényfestés nagyszerű dekorációs elem rendezvények különleges, emlékezetes, egyedi hangulatának megteremtéséhez.

Fényfestés
Limelight fényfestészet
http://limelight.hu/

A Limelight egy fényfestészeti alkotócsoport. Köztereken, épületeken hozunk létre olyan installációkat nagy teljesítményű vetítőgépek segítségével, melyek több néven (fényfestészet, épületfestés, fényfestés, architekturális vetítés, video mapping) is ismertek már.

Limelight fényfestészet
Pixelvisual-mi jó fényt vetünk!
http://www.pixelvisual.hu

Vizuáltechnika A-Z-ig, Paint up, épületfényfestés, projektor bérlés, bérbe adás, projektorfutár szolgáltatás Budapesten és környékén! Rendezvények komplett hang és fénytechnikai megoldása, mobil hangosítással, dj szolgáltatással megbízhatóan 10 éves szakmai tapasztalattal. Nagyteljesítményű kép és logóvetítés, paint up, épületek színezése, fényfestése! Hangfalak, hangtechnika bérbeadás, fénytechnika, led lámpa bérlés, bérbeadása. Ez a pixelvisual.hu! Mi is az a Paint up? A fényfestés művészei, akik egy nagyteljesítményű projektorral újrafestik és élettel töltik meg a szürke házfalakat, különleges élményt biztosítanak az arra látogatóknak! Több száz négyzetméteres felületet töltenek meg színekkel, élménnyel és természetesen egy kis reklámmal is.

Pixelvisual-mi jó fényt vetünk!
Hirdetések
Oldal leírása
vilagitas.wyw.hu: Világítás katalógus: Világítással kapcsolatos weboldalak, webáruházak, hasznos információk. Világítástechnikai és lámpa boltok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 292 válogatott világítás, világítástechnika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 292 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 43726