Fényfestés > VILÁGÍTÁS témakörű hasznos információk ITT

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fényfestés > 4 weboldal. Kategória leírása:

vilagitas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Lightmare Kft.
Lightmare Kft.
http://www.lightmare.hu/

Fényfestéssel akár háztömbnyi épülethomlokzatokat lehet teljesen átváltoztatni mozgó vagy statikus képekkel. A Lightmare Kft. többek között ebben is segítséget nyújt.

www.lightmare.hu
Fényfestés
Fényfestés
http://mediapedia.hu/fenyfestes

Az épületek, utcák, közterületi műtárgyak vetítővászonként jelennek meg a színes, mozgó és statikus képeket formáló fények számára dia és egyéb effekt vetítők segítségével. A fényfestés nagyszerű dekorációs elem rendezvények különleges, emlékezetes, egyedi hangulatának megteremtéséhez.

mediapedia.hu
Limelight fényfestészet
Limelight fényfestészet
http://limelight.hu/

A Limelight egy fényfestészeti alkotócsoport. Köztereken, épületeken hozunk létre olyan installációkat nagy teljesítményű vetítőgépek segítségével, melyek több néven (fényfestészet, épületfestés, fényfestés, architekturális vetítés, video mapping) is ismertek már.

limelight.hu
Pixelvisual-mi jó fényt vetünk!
Pixelvisual-mi jó fényt vetünk!
http://www.pixelvisual.hu

Vizuáltechnika A-Z-ig, Paint up, épületfényfestés, projektor bérlés, bérbe adás, projektorfutár szolgáltatás Budapesten és környékén! Rendezvények komplett hang és fénytechnikai megoldása, mobil hangosítással, dj szolgáltatással megbízhatóan 10 éves szakmai tapasztalattal. Nagyteljesítményű kép és logóvetítés, paint up, épületek színezése, fényfestése! Hangfalak, hangtechnika bérbeadás, fénytechnika, led lámpa bérlés, bérbeadása. Ez a pixelvisual.hu! Mi is az a Paint up? A fényfestés művészei, akik egy nagyteljesítményű projektorral újrafestik és élettel töltik meg a szürke házfalakat, különleges élményt biztosítanak az arra látogatóknak! Több száz négyzetméteres felületet töltenek meg színekkel, élménnyel és természetesen egy kis reklámmal is.

www.pixelvisual.hu
Oldal leírása
vilagitas.wyw.hu: Világítás katalógus: Világítással kapcsolatos weboldalak, webáruházak, hasznos információk. Világítástechnikai és lámpa boltok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 271 válogatott világítás, világítástechnika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 271 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 43629