Különleges világítás > VILÁGÍTÁS témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Különleges világítás > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Tiffany lámpa készítés
http://www.dorozsmaiolomuveg.hu/tiffany-lampa

A Tiffany lámpák a szecesszió korában terjedtek el igazán, ez a gazdag minta világban is megmutatkozik. Legnépszerűbb minták között említhetjük a szitakötő, a liliom valamint az alma- és lótuszvirág motívumokat. Azonban fontos megemlítenünk azt is, hogy modern belső terekben is illenek az ilyen típusú lámpák. Természetesen ezekre a világítótestekre inkább az egyenes vonalvezetés, geometrikus minta a jellemző mind formailag, mind díszítésileg.

Tiffany lámpa készítés
Sóbarlang világítása
http://www.sobarlang.com/hatasok

A színek speciális elektromágneses rezgésükkel - hullámhosszukkal és frekvenciájukkal - jelentős befolyást gyakorolnak ránk, függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagyunk, vagy sem. Minden színnek különböző élettani hatása van a szervezetre.

Sóbarlang világítása
Ólomüveg, tiffany lámpák | olomuveg.hu
http://olomuveg.hu/tiffany-lampa/

Az olomuveg.hu tiffany technikákkal készült üvegekkel foglalkozó weboldal. Szolgáltatásként egyedi tiffany lámpa és bútorüveg tervezést, és kivitelezést. Oldalunkon számos hasznos információt nyújtunk az ideális tiffany lámpák kiválasztásához, mellyekre sok év tapasztalata újtán tettünk szert.

Ólomüveg, tiffany lámpák | olomuveg.hu
Ólomüveg készítés és Tiffany lámpák galériája
http://sooscsilla.com/tiffany-olomuveg-keszites-es-restauralas/

A lakások egyedivé tételében nagy segítséget jelent az ólomüvegezés, hiszen a színes üveggel díszített ajtó, ablak és bútorbetétek mellett, akár díszüveg térelválasztóval is feldobhatjuk otthonunk hangulatát. A saját ízlésünket tükröző, egyedi ólomüveg Tiffany lámpákkal pedig végképp otthonunkká tehetjük a lakást.

Ólomüveg készítés és Tiffany lámpák galériája
Hirdetések
Oldal leírása
vilagitas.wyw.hu: Világítás katalógus: Világítással kapcsolatos weboldalak, webáruházak, hasznos információk. Világítástechnikai és lámpa boltok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 292 válogatott világítás, világítástechnika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 292 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 43726